Пастет от пилешки дробчета
Откакто започнах да се храня нисковъглехидратно, приготвям много от храната, която преди това си купувах от магазина. Основно за да си спестя нишесте, захари, глюкозен сироп и т.н.
Дойде време да запретна ръкави и да приготвя пастет. Подходящ е за намазване, директна консумация, мезе.
Необходимите продукти са:
500 гр. дробчета
100 мл. готварска млечна сметана
50 мл. зехтин
80 гр. масло
На вкус - сол, черен пипер, кимион
Няколко стръка мащерка
*по желание може да се добавят моркови, чесън и лук.
Останалата част от маслото се разтапя с мащерка на котлон и се разпределя в купичките върху пастета.
Поздрави, Криси.
Коментари
Публикуване на коментар