Ниско въглехидратно Баунти

Необходими продукти
~200 мл. животинска сметана за разбиване
~150 гр. кокосови стърготини
~50 гр. краве масло
~50 гр. кокосово масло
~100 гр. еритритол
~100 гр. черен шоколад 85%


Втиган се разтапя маслото с еритритола, добавя се сметаната, а след това и стърготините. Разбърква се добре и се поставя в правоъгълна форма. Прибира се в хладилник за час, за да се стегне.
* В камера ще стане по-бързо.

Шоколада се разтапя на водна баня.

По избор стегнатата кокосова смес може да се нареже на правоъгълничета, които да се потопят в шоколада, или да се залее цялата и да се разреже след това.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Малиново парфе с домашно приготвен блат

Пица с блат от карфиол (ниско въглехидратна пица)

Бисквитена торта с кондензирано мляко и малини